3 insecticide iscusite pentru combaterea dăunătorilor din culturile agricole și horticole!

Fie că vorbim despre culturile agricole sau despre cele horticole, dăunătorii sunt destul de numeroși ca număr de specii. În funcție de momentul apariției dăunătorului, dar și de cultura atacata, vă recomandăm aplicarea unuia dintre insecticidele FASTER 10 CE, FASTER DELTA sau FASTER GOLD 50 EC.

FASTER 10 CE este un insecticid care la doze foarte mici acționează rapid asupra sistemului nervos central și periferic al insectelor, având un spectru larg de acțiune, în mod deosebit asupra speciilor de lepidoptere, coleoptere, diptere, hemiptere și altele. Are o bună acțiune reziduală pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hrănirii insectelor fitofage.

FASTER DELTA este un piretroid de sinteză care acționează prin contact și ingestie, afectând sistemul nervos al insectelor. Are efect repelent și de soc și acționează că inhibitor de nutriție asupra insectelor. Are o durată de protecție în cultura de 7 – 10 zile, indiferent de stadiul de vegetație. Acoperirea completă și uniformă a plantelor este esențială pentru o bună protecție împotriva atacului insectelor.

FASTER GOLD 50 EC este un alt piretroid a cărui substanță activă face parte din generația a treia de piretroizi de sinteză, care se caracterizează printr-o mai mare fotostabilitate și o mai accentuată activitate insecticidă decât grupele precedente. Insecticidul acționează asupra sistemului nervos al insectelor. Acestea încetează să se mai hrănească după care intervine paralizia și moartea acestora.

FASTER GOLD 50 EC acționează atât asupra adulților, cât și a larvelor. Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/ .

Echipa ALCEDO