4 motive ca să alegi SOIURILE ISCUSITE de orzoaică de primăvară!

Ce motive avem pentru a alege orzoaica de primăvară în acest sezon?

  • Este recomandată pentru industria berii.
  • Oferă fermierilor posibilitatea de a continua semănatul în primăvară în cazul în care nu au avut posibilitatea să semene cereale păioase pe toată suprafața planificată în toamnă.
  • Nu există pericolul îngălbenirii cauzat de virozele transmise de afide
  • Nu există pericolul înghețului plăntuțelor, fenomen întâlnit la cerealele de toamnă dacă survin temperaturi scăzute fără strat de zăpadă.

RGT PLANET (RAGT), TUNIKA (PROBSTDORFER) și WILMA (DONAU SAAT) sunt 3 dintre cele mai productive soiuri de orzoaică de primăvară din piață, selectate de specialiștii ALCEDO și recomandate de către producătorii de malț, cu calități ridicate pentru utilizarea producerii berii.

Aceste soiuri sunt recomandate pentru toate zonele de cultură ale orzului din România, răspunzând foarte bine pe toate tipurile de sol.

 Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO