AGROMALIM 2021 – cu participarea firmelor Szal-Agro Kft. și TYM!

Societatea Szal-Agro Kft a fost înființată ca afacere de familie în anul 1998 în Ungaria, având ca activitate principală comercializarea de mașini agricole și piese de schimb, fiind importatorul oficial din Ungaria al tractoarelor sud-coreene TYM și a produselor mai multor firme poloneze producătoare de mașini agricole, și are trei sedii în Ungaria. În România
societatea Szal-Agro Kft. desfășoară exclusiv activitate de importator, valorificările vor fi efectuate de rețeaua de dealeri autorizați care în prezent este în curs de organizare.

”Dacă sunteți în căutarea unor tractoare fiabile, de calitate remarcabilă, cu capacitatea între 19 și 127 CP, atunci alegerea ideală pentru Dumneavoastră este TYM. Tractoarele TYM se caracterizează prin design modern, soluții tehnice eficiente și execuție de înaltă calitate Uzina din Coreea a firmei TYM produce anual în medie 15.000 de tractoare, iar la începutul secolului, marca TYM întră în grupul leaderilor mondiali în producția de tractoare.

În prezent în Europa tractoarele TYM sunt puse în vânzare în aproape 20 de țări, dintre care se remarcă vânzările efectuate în Germania și Polonia. Baza de aprovizionare cu piese de schimb originale marca TYM pentru Europa se află în Polonia.

După introducerea cu succes a tractoarelor TYM pe piața maghiară, producătorul a oferit societății Szal-Agro Kft. posibilitatea să introducă produsele lor pe piața românească.


La expoziția AGROMALIM avem intenția să prezentăm la prima mână și fermierilor din România calitatea remarcabilă și uzabilitatea tractoarelor TYM, din care cauză vom aduce la expoziție mai multe tractoare TYM de diferite performanțe. La expoziție, în afară contactarea fermierilor, vom continua negocierile cu dealerii cu care avem deja contract referitor la activitățile viitoare, respectiv căutăm noi parteneri pentru rețeaua de valorificare”, a declarat Andor Szalai, Director Comercial, SZAL-AGRO Kft.