Ai culturi în sistem bio și nu știi cu ce poți combate dăunătorii din ordinul Lepidoptera?

Un produs ecologic eficient, DIPEL DF combate dăunătorii din ordinul Lepidoptera (fluturi, molii) la foarte multe culturi agricole și horticole. Este vremea în care larvele sunt din ce în ce mai prezente și, bineînțeles, provoacă daune culturilor horticole, având în vedere și vremea călduroasă prielnică.

DIPEL DF (Bacillus thuringiensis ssp. Kurstaki (Bt), tulpina (abts-351) 540 g/kg) este un insecticid biologic cu efect imediat după aplicare. Eficacitatea produsului în combaterea larvelor tinere din ordinul Lepidoptera este asemănătoare cu cea a insecticidelor convenționale, administrate conform recomandărilor specialiștilor. Larvele se opresc din hrănire imediat după ingerarea Bt, pereții intestinali încep să se degradeze, larvele nu se mai pot hrăni și mor în 24-72 de ore.

Produsul se poate aplica la o gamă extrem de largă de culturi: porumb, sfeclă de zahăr, sfeclă roșie, soia, floarea soarelui, peluze, pepiniere, cartof, pomi fructiferi, căpșun, viță de vie, legume în câmp și în spații protejate (țelină, mazăre, conopidă, varză creață, gulii, varză de căpățână, varză de Bruxelles, mentă, pătrunjel, ridichi, sfeclă roșie, salată, fasole, castraveți, castraveți cornișon, dovlecei, pepeni galbeni, vinete, ardei gras, ardei iute, tomate), plante ornamentale, în doza de 0,6-1 kg/ha. Fiind un insecticid ce conține microorganisme naturale, utile, nu lasă reziduuri și nu are perioadă de pauză după recoltare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastră vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră. Informații găsiți și în aplicatia ALCEDO, disponibilă în AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO