Grup Șerban Holding – eveniment pentru profesioniștii din sectorul agroalimentar

Grup Șerban Holding a organizat prima ediție dintr-o serie de evenimente și conferințe pentru profesioniștii din sectorul agroalimentar.

Evenimentul care s-a desfășurat în câmp, în cadrul fermei Grup Șerban din localitatea Sascut, județul Bacău și a avut o dublă tematică: demonstrații cu cele mai performante soluții de irigații, de toate tipurile, disponibile pe piața românească și prezentarea tehnologiilor de cultură a cartofului care pot asigura producții și performanță de top fermierilor români.

Scopul evenimentului a fost acela de a oferi răspunsuri la două întrebări esențiale în transformarea României într-o putere agroalimentară a Uniunii Europene: Cum relansăm investițiile în sistemul național de irigații, inclusiv în Canalul Siret-Bărăgan și cum reușim să asigurăm, din producție autohtonă, necesarul de consum intern pentru cartoful destinat industrializării.

Grup Șerban Holding este unul dintre cei mai importanți jucători în sectorul agroalimentar din zona Moldovei, dar și la nivel național. Grupul are o structură integrată și activează în următoarele domenii de activitate: agricultură, comerț cu cereale, plante oleaginoase și legume, creșterea păsărilor, panificație, patiserie-cofetărie, alimentație publică, distribuție și transport.