ALCUPRAL 50 PU – produs cu acțiune fungicid-bactericidă, eficient în prevenirea și combaterea bolilor!

ALCUPRAL 50 PU – produs cu acțiune fungicid-bactericidă, eficient în prevenirea și combaterea unora dintre cele mai păgubitoare boli. Ieri am relatat cât periculoasă este mana pentru cultura viței de vie. Însă pe lângă mană care afectează culturile de viță de vie, legume, cartof, mai este și rapănul la măr și păr, pătări și ciuruiri la speciile pomicole de sâmburoase, plus bacteriozele, deosebit de periculoase, care afectează atât speciile pomicole de seminţoase, cât și alte culturi, așa cum sunt castraveții, fasolea, etc.

În Portofoliul de Produse Iscusite de la Alcedo se găsește ALCUPRAL 50 PU, un produs cu acțiune fungicid-bactericidă de contact, ce prezintă o eficiență rîdicată în prevenirea și combaterea unora dintre cele mai păgubitoare boli ale plantelor, prin tratamente preventive aplicate înainte de/sau la apariția primelor simptome de boală.

În plus, ALCUPRAL 50 PU este foarte eficient în prevenirea și combaterea focului bacterian al rosaceelor (Erwinia amylovora) la măr, păr și gutui, prin tratamente preflorale și postflorale.