Alegeți SALVATOR 25 EW pentru combaterea bolilor la culturile de tomate, vița de vie, măr și sâmburoase!

Specialiștii ALCEDO recomandă fungicidul SALVATOR 25 EW, un produs cu acțiune preventivă, curativă și eradicantă. Odată absorbit în țesuturi (în maxim 2 ore de la aplicare), produsul se translocă acropetal și are un efect de lungă durată (10-14 zile).

Ce combate și în ce cultură?

Alternarioza (Alternaria solani) la tomate. Doza omologată: 0,5 l/ha, într-un volum de soluție de 1.000 litri/ha (0,05%).

Făinarea (Sphaerotheca fuliginea) la castraveți. Doza omologată: 0,5 l/ha, într-un volum de soluție de 1.000 litri/ha (0,05%).

Făinarea (Uncinula necator) la vița de vie. Doza omologată: 0,4 l/ha.

Făinarea (Podosphaera leucotricha), rapănul (Venturia inaequalis) la măr. Doza omologată: 0,75 l/ha, într-un volum de soluție de 1.500 litri/ha (0,05%). ———

Monilioza (Monilia spp.) la sâmburoase. Doza omologată: 0,75-1,0 l/ha, într-un volum de soluție de 1.000 litri/ha (0,075 – 0,1%).

De asemenea, SALVATOR 25 EW poate fi aplicat și la culturile de grâu, orz și rapița de toamnă:

Complex de boli foliare din culturile de grâu și orz. Doza omologată: 0,5 l/ha.

Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), alternarioza (Alternaria brassicae), putregaiul uscat (Phoma lingam), putregaiul cenușiu (Botrytis cinerea), făinare (Erysiphe communis) din cultura de rapița de toamnă. Doza omologată: 1,0 l/ha.

Atenție! Pentru a preveni instalarea rezistenței patogenilor, se va evita aplicarea a mai mult de 2 tratamente la aceeași cultură și pe aceeași suprafață într-un sezon. Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicația.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO