Cauți un hibrid de rapița din generația P3, care să-ți ofere performanța, protecție și profitabilitate?

Pentru această toamnă, ALCEDO vă recomandă ES VITO, hibrid semitardiv, cu producții foarte ridicate și stabile pe toate tipurile de sol, în special pe solurile adânci, bine adaptat la climatul din țară noastră.

ES VITO este adaptat atât la semănatul devreme, cât și la semănatul tărziu, oferind producții ridicate și stabile. Prezintă o perioadă lungă de înflorit în condiții climatice normale și are un conținut ridicat de ulei și proteină. De asemenea, prezintă vigoare timpurie foarte bună și tolerantă excelența la gerurile iernii. Este foarte tolerant la cădere și frângere, dar și la Phoma, Sclerotinia, Cylindrosporium și Verticilium. Densitatea recomandată este de 40-50 semințe germinabile/mp.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicația.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO