Eficacitate maximă cu EASI-MIX, regulator pH apa pentru tratamentele fitosanitare!

Nu risca costul tratamentelor, când poți avea eficacitate maximă cu EASI-MIX, regulator pH apa pentru tratamentele fitosanitare și EASI-MIX KIT TESTARE APĂ CONȚINE: agenți de blocare, chelatare și atenuare a pH-ului apei utilizată pentru aplicarea prin pulverizare a produselor de protecție a plantelor, fertilizantilor și a regulatorilor de creștere. Reducerea pH-ului apei și dedurizarea acesteia trebuie tratate separat.

MOD DE UTILIZARE: se adaugă direct în apă pentru realizarea soluției de stropit după cum urmează:

Când pH-ul soluției este cunoscut sau poate fi estimat folosind testerul EASI-MIX, se recomandă:

*0,5 l/1.000 l apă, pentru apă cu pH slab bazic pH 7-7,5;

*1 l/1.000 l apa, pentru apa cu pH bazic pH 7,5-8,5;

*2 l/1.000 l apă, pentru apă cu pH bazic > 8,5.

Dacă duritatea apei este cunoscută, se recomandă:

*0,5 l/1.000 l apă, pentru apă cu duritate mică;

*1 l/1.000 l apă, pentru apă cu duritate medie;

*2 l/1.000 l apă, pentru apă cu duritate mare.

Când se amestecă mai multe produse în rezervorul echipamentului de erbicidat, corectorul de pH și/sau duritate se adaugă întotdeauna primul. Când nu se cunoaște pH-ul apei sau nu se poate estima folosind kitul EASI-MIX, se recomandă folosirea 1,5 – 2 l EASI-MIX/1.000 l apă.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO