Ce hibrid alegem pentru o cultură de rapiță productivă?

Anul acesta este foarte probabil să se înregistreze producții foarte bune de rapiță, în condițiile respectării tehnologiei culturii. Dacă natura va ajuta, fermierii vor trebui să facă alegeri în ceea ce privește hibrizii de rapiță pe care îi vor cultiva în sezonul care se apropie cu pași repezi.

Ce hibrid alegem pentru o cultura de rapiță productivă

Fermierii iscusiți și-au îndreptat atenția spre TREZZOR, un hibrid adaptat pentru toate zonele de cultură ale rapiței, ce oferă producții ridicate și stabile și eliberează terenul devreme, lucru dovedit în fermele care au optat pentru acest hibrid în anii precedenți. Pe lângă rezistența foarte bună la iernare, cădere și scuturate, dar și la Phoma lingam, un alt avantaj al acestui hibrid este conținutul ridicat de ulei. Densitatea recomandată este de 40-50 semințe germinabile/mp.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO