Ce soiuri de mazăre propune Alcedo pentru anul 2021?

Datorită beneficiilor pe care le aduce, dar și pentru că este o bună premergătoare pentru majoritatea culturilor, mazărea a devenit din ce în ce mai căutată de fermieri. În plus, Comisia Europeană, în viitoarea Politică Agricolă Comună (PAC), încurajează practicile de agricultură ecologică, cu referire la rotația culturilor cu leguminoase, inclusiv mazărea, iar fermierii care vor fi de acord cu aceste practici, pe lângă faptul că protejează mediul în contextul în care schimbările climatice sunt din ce în ce mai evidente, vor fi și recompensați.

Pentru un randament ridicat și o producție de calitate trebuie să alegem cu grijă soiul care se potrivește cel mai bine la tehnologia pe care o aplicăm în fiecare fermă.

Pentru primăvara care urmează, specialiștii ALCEDO vă recomandă 4 soiuri de mazăre, după cum urmează:

  • BOXER (LIMAGRAIN)
  • NAVARRO (RAGT)
  • TRENDY (PROBSTDORFER)
  • VOLT (RAGT)

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugam să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO