Ce soluție eficientă pentru erbicidarea în toamnă a culturilor de cereale păioase vă oferim?

Erbicidarea din toamnă a fost adoptată în tot mai multe ferme pe fondul schimbărilor climatice pe care le vedem cu ochiul liber. O soluție eficientă, cu protecție de lungă durată, v-o oferă erbicidul RIVAL TOP 20 SG de la ALCHIMEX, în doză de 30 g/ha, la culturile de grâu, orz, triticale și ovăz, pentru combaterea buruienilor cu frunza lată, anuale și perene.

Este un erbicid care se aplică atât în toamna, cât și în primăvara, când buruienile sunt răsărite în masă, peste 70% și sunt în faza optimă (2-4 frunze), iar plantele de cereale sunt în faza de vegetație, din stadiul de 3 frunze până la faza de apariție a frunzei stindard (BBCH 12-39). Eficacitatea este maximă când este aplicat pe buruieni tinere, aflate în stadiul de creștere activă, respectiv în faza de 2-4 frunze (pentru buruienile anuale) sau rozetă (pentru cele perene). Buruienile mai puțin sensibile și cele aflate într-un stadiu avansat de creștere rămân pitice și nu concurează plantele de cultura în absorbția apei și substanțelor nutritive. Tratamentele nu se aplică când temperaturile sunt în scădere (sub 5°C) și la culturi stresate din cauza secetei, băltirea apei, atacului bolilor și dăunătorilor.

Pentru a beneficia de un spectru mai mare de combatere a buruienilor puteți aplica, pe lângă erbicidul RIVAL TOP 20 SG, a unuia dintre erbicidele FENOVA SUPER, SENIOR, KINARA sau ADIUNKT 500 SC, pe care le găsiți și în PACHETELE TEHNOLOGICE de la ALCEDO pentru CEREALE PĂIOASE. Pentru mai multe detalii despre oferta noastră vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră. Informații găsiți și în aplicația ALCEDO, disponibila în AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO