CEO Agrii România, Monalisa Ungureanu, aleasă ca membru al Consiliului Consultativ al Facultății de Management din cadrul ASE

Monalisa Ungureanu, CEO Agrii România a fost aleasă că membru al Consiliului Consultativ al Facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București, pentru perioada 2020-2024.

Alături de alți 5 membrii marcanți ai acestui Consiliu, Monalisa Ungureanu va contribui la îmbunătățirea calității programelor de studii derulate în facultate, dar și la îmbunătățirea competentelor absolvenților din cadrul Facultății de Management a ASE din Bucureşti.

”Vă mulțumesc că v-ați alăturat comunității academice a Academiei de Studii Economice din București, făcând parte din Consiliul Consultativ al Facultății de Management. Sunt convins că prin expertiza dumneavoastră veți contribui la creșterea calității programelor de studii derulate în facultatea noastră și, în consecință, la îmbunătățirea competentelor absolvenților noștri”, a transmis cu acest prilej prof. dr. Ion Popa, decanul Facultății de Management din cadrul ASE.

La rândul său, Monalisa Ungureanu a precizat:

”Alegerea mea că membru în Consiliul Consultativ mă onorează și mă obligă, atât în calitate de fost absolvent, dar și în calitate de CEO Agrii România să contribui la îmbunătățirea calității procesului de învățământ și de cercetare științifică, derulate în facultate. De asemenea, alături de cei cinci specialiști ai acestui Consiliu, cu expertiză bogată în domeniu vom întări competențele studenților, absolvenților din cadrul acestei prestigioase insituţii de învățământ”.

Alegerea Monalisei Ungureanu ca membru în Consiliul Consultativ al Facultății de Management din cadrul ASE, pentru următorii ani subliniază încă o dată implicarea Agrii România nu numai în mediul social, dar și cel academic, experiența Monalisei fiind un model de urmat pentru viitorii absolvenți.