Combaterea buruienilor la floarea soarelui în postemergență

Ce erbicide alegem?

Floarea soarelui este poate cea mai răspândită plantă oleiferă din țara noastră. Pentru a avea o producție ridicată și de calitate trebuie să avem grijă nu numai la dăunători, ci și la buruienile care pot concura plantele de cultură. Ca și în cazul altor culturi, momentul aplicării erbicidelor este foarte important, pentru a înregistră o eficacitate cât mai ridicată în combaterea buruienilor. De asemenea, este foarte important că acestea să fie alese în funcție de speciile de buruieni existente și de dominanța acestora.

În PORTOFOLIUL de PRODUSE ISCUSITE de la ALCEDO găsiți erbicide pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale și perene, precum LEOPARD 5 EC, RANGO sau MATADOR MAX.

LEOPARD are acțiune sistemică de combatere a buruienilor graminee și selectivă pentru culturile dicotiledonate. Substanța activă este absorbită de frunzele buruienilor în circa 2-3 ore de la aplicare și se translocă în toate punctele de creștere intensă, inclusiv în rădăcini și rizomi.

RANGO este erbicidul consacrat pentru controlul monocotiledonatelor anuale și perene și pentru eficacitatea sa asupra samulastrei de cereale. Produsul are o formulare de calitate care îmbunătățește penetrarea și absorbția substanței active în țesuturile plantelor, eliminând riscul spălării prin ploaie.

MATADOR MAX are o formulare unică prin tehnologia inovativă ISOlink (include surfactant și penetrant în formulare), având proprietatea de a se dizolva mai repede în apa și de a prelua mai bine și mai rapid substanță activă în plante, ceea ce duce la o combatere foarte bună și rapidă a buruienilor graminee. Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO