COMET DUO – combate complexul de boli foliare ale grâului, încă de la primul tratament din primăvară!

Ce este COMET DUO? Un pachet inovator cu două fungicide, COMET și FLEXITY, care combate complexul de boli foliare ale grâului, inclusiv făinarea, încă de la primul tratament din primăvară.

De ce este COMET DUO o soluție iscusită? Pentru că are un spectru larg de prevenire și combatere a celor mai păgubitoare boli întâlnite la grâu: făinarea, ruginile, pătarea reticulară sau arsura frunzelor și este flexibil în aplicare, în funcție de stadiul de dezvoltare a culturii și condițiilor climatice la momentul aplicării.

Când se aplică COMET DUO? Pachetul se poate aplica de la sfârșitul înfrățirii grâului până la înflorit (BBCH 25-61). Timpul de pauză recomandat este de 35 de zile.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO