ASTRAL 40 OD – erbicid iscusit omologat la cultura porumbului!

Cauți un erbicid care să combată buruienile monocotiledonate anuale și perene, dar și unele dicotiledonate anuale, din cultura porumbului?

Specialiștii ALCEDO recomandă ASTRAL 40 OD, soluția iscusită care combate mohorul (Setaria spp.), iarba bărboasă (Echinochloa spp.) și costreiul din semințe și rizomi (Sorghum halepense).

ASTRAL 40 OD este un erbicid sistemic, selectiv care este absorbit prin frunze și rădăcini, se translocă până la nivelul vârfurilor de creștere, stopând diviziunile celulare și creșterea buruienilor, provocându-le în final uscarea. Doza omologată este de 0,8 l/ha pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale, cu aplicare în postemergenţă, când plantele de porumb au 4-6 frunze, iar buruienile monocotiledonate au 2-4 frunze.

Pentru combaterea costreiului din rizomi sau alte graminee perene, doza omologată este de 1,0-1,5 l/ha, cu aplicare în postemergenţă, când plantele de porumb au 4-6 frunze, iar costreiul din rizomi are 15-20 cm. I

Important! ASTRAL 40 OD este compatibil cu fertilizanţii foliari MICROFERT U și MICROFERT ZN, și se poate aplica în amestec pentru prevenirea carențelor de zinc și a altor nutrienți necesari creșterii și dezvoltării plantelor de porumb.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreagă ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/