Cu ce putem combate omida fructificațiilor (Helicoverpa armigera), mai ales dacă avem culturi în sistem bio?

În ultimii ani, omida fructificațiilor (Helicoverpa armigera) a început să pună probleme serioase, atât cultivatorilor de porumb, cât și celor de tomate sau ardei. Omida fructificațiilor nu produce pagube cantitative semnificative de recoltă. În schimb, pagubele calitative pot să fie semnificative. Cu ce putem combate acest dăunător, mai ales dacă avem culturi în sistem bio? DIPEL DF este un insecticid biologic cu efect imediat după aplicare.

Eficacitatea produsului în combaterea larvelor tinere din ordinul Lepidoptera este asemănătoare cu cea a insecticidelor convenționale. Produsul se poate aplica la o gamă extrem de largă de culturi: porumb, sfeclă de zahăr, sfeclă roșie, soia, floarea soarelui, peluze, pepiniere, cartof, pomi fructiferi, căpșun, vița de vie, legume în câmp și în spații protejate (țelină, mazăre, conopidă, varză creață, gulii, varză de căpățână, varză de Bruxelles, mentă, pătrunjel, ridichi, sfeclă roșie, salată, fasole, castraveți, castraveți cornișon, dovlecei, pepeni galbeni, vinete, ardei gras, ardei iute, tomate), plante ornamentale, în doză de 0,6-1 kg/ha. Fiind un insecticid ce conține microorganisme utile, nu lasă reziduuri și nu are perioadă de pauză după recoltare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastră vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră. Informații găsiți și în aplicația ALCEDO, disponibilă în AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO