Cu ce tratăm semințele de cereale păioase în acest sezon?

Cu toții știm că, fară o sămânță de calitate și un tratament adecvat împotriva dăunătorilor din sol, dar și a bolilor cu transmitere prin sămânță, startul unei culturi poate fi afectat și, în consecință, rezultatul poate fi diminuarea producției sau chiar întoarcerea culturii.

Încă din toamna trecută v-am anunțat intrarea în PORTOFOLIUL ISCUSIT de la ALCEDO a produsului LANGIS (300 g/l cipermetrin) – insecticid pentru tratamentul semințelor de cereale păioase, floarea soarelui sau porumb.

Noutatea sezonului ce tocmai a început este AMIRAL NEO, un fungicid special creat pentru tratamentul semințelor de cereale păioase, pe bază de ipconazol 15 g/l.

Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să vă propunem PACHETELE ISCUSITE pentru tratament sămânță:

*LANGIS AMIRAL NEO, ce conține insecticidul LANGIS și fungicidul AMIRAL NEO

*LANGIS AMIRAL, având în componență insecticidul LANGIS și fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l)

*LANGIS AMIRAL NEO PLUS și LANGIS AMIRAL PROFFY PLUS, care pe lângă insecticid și fungicid conțin și fertilizantul MICROFERT U, care mărește perioada de acțiune a insecticidului.

Detalii despre PACHETELE LANGIS AMIRAL NEO găsiți aici,, iar despre PACHETELE LANGIS AMIRAL PROFFY, aici . Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https:  https://aplicatia.alcedo.ro/