Cu Early Abundance F1 și Early King F1, extrem de atractivi pentru consumatori!

Culeși atât toamna, când ajung la maturitate deplină, dar și pe timpul verii, asemeni dovleceilor, Early Abundance F1 și Early King F1 sunt doi dovleci din portofoliul Syngenta recomandați pentru plăcinte și pentru copt.

Early Abundance F1 atinge greutatea medie de 4-6 kg, iar Early King F1 10-12 kg. Ambii au o culoare portocalie, un gust foarte bun și o pulpă untoasă, de o dulceață medie. Pereții groși și tulpinile puternice îi fac potriviți și pentru sculptat. Early Abundance F1 și Early King F1 pot fi cultivați în câmp, atât prin însămânțare directă după ultimul îngheț, cât și prin răsad, acordând o atenție sporită rădăcinilor.

Early Abundance F1 este un hibrid de dovleac excelent pentru piața de dovleci de Hallowen din România. Fructele sunt uniforme, de calibru mediu, cântărind între 4 și 6 kg, de formă rotundă, de culoare portocaliu închisă, foarte atractiv pentru consumatori. 

Early Abundance F1 este un hibrid cu o perioadă de vegeție de 90 de zile, ce face parte din gama de semințe profesionale Syngenta și care prezintă și o rezistență foarte bună atât în câmp cât și după recoltare.Culoarea este portocaliu închis, cu striații, foarte atractiv pentru consumatori;

Early King F1 este un hibrid cu o perioadă de vegeție de 90 de zile care prezintă o uniformitate deosebită în cultură și care rezistă foarte bine atât pe câmp, cât și după recoltare.

Și Early King F1 este un bun candidat pentru piața de dovleci de Halloween.