Dacă aveți un spor mai mic de 5% la porumb și floarea-soarelui, primiți un discount 70% din valoarea facturii!

Dacă aveți un spor mai mic de 5% la porumb și floarea-soarelui, primiți un discount 70% din valoarea facturii! Da, da, ați citit foarte bine ! Cum astfel? Utilizând în această campanie, la tratamentul semințelor de porumb și floarea-soarelui produsele biotrinsic® i30 FP și biotrinsic® i 180, Agrii vă garantează o creștere a producției de minim 5%. Dacă sporul de producție este mai mic de 5% veți primi discount 70% din valoarea facturii.

DE CE garantăm?

Pentru că oferim fermierilor noștri produse testate, iar în urma testărilor efectuate cu biotrinsic® i 30 FP și biotrinsic® i 180 am obținut creșteri de producție cuprinse între 5.1% -13.6%.

biotrinsic® i30 FP și biotrinsic® i 180 sunt două produse care conțin microorganisme vii și protejează porumbul și floarea-soarelui pe parcursul întregului sezon de creștere împotriva secetei, oferind acces la nutrienții de care au nevoie.

Intrați pe acest link pentru a vă informa despre această campanie sau contactați echipa de vânzări Agrii: https://agrii.ro/contact/

https://www.indigoag.ro/agrii