“Despre oameni și grădini. Grija stă în natura noastră!” – un eveniment special marca Syngenta!

Pentru că în cadrul Syngenta, bucuria zilei de mâine stă în pasiunea recoltelor semănate cu dragoste, compania a organizat astăzi la Hotel Internațional Sinaia un eveniment special – “Despre oameni și grădini. Grija stă în natura noastră!” În cadrul manifestării, compania a lansat divizia Syngenta Professional Solutions.

Temele de discuție și vorbitorii evenimentului au fost:

„Despre oameni și grădini. Grija stă în natura noastră!” – Andreea Caimac și Ionuț Nae

„Protecția plantelor și rolul fitofarmaciilor!” – Detelin Koutzarov și Andrei Măruțescu

„Syngenta Professional Solutions. Prezent și viitor!” – Kazim Say și Ionuț Nae

„Syngenta Professional Solutions. Viitorul este aici!” – Ionuț Nae

„Împreună pentru a deschide noi drumuri!” – Marcel Hubers și Andrei Măruțescu

„Syngenta Professional Solutions. Fiecare floare contează!” – Marcel Hubers și Andrei Măruțescu

„Syngenta Professional Solutions. Pentru o viață mai liniștită!” – Yasin Amanullah și Ionuț Nae

„Despre combaterea biologică în grădini” – Marius Drăgoi

„Cum ne protejăm grădinile de Tuta absoluta?” – Iulian Zafiu

„Sădim viitorul cu semințele de legume Syngenta!” – Vasilică Hoarcă

„Syngenta Professional Solutions. Despre regulile jocului” – Mihaela Dogaru

Astăzi, cu ocazia evenimentului organizat de Syngenta, s-a lansat un nou produs omologat pentru porumb, varză de câmp, conopidă de câmp și broccoli, un insecticid pentru combaterea lepidopterelor, Amplio, care conține tehnologia Zeon.

„Obiectivul evenimentului vizează lansarea oficială a Diviziei Syngenta Profesional Solutions în România care are 2 segmente. Primul destinat fermierilor mici cu produsele microambalate de protecția plantelor iar cel de al doilea segment sunt produsele de igienă și sănătate publică, pentru combaterea gândacilor de bucătărie,furnicilor, muștelor și rozătoarelor. Aceste produse sunt distribuite prin fitofarmacii sau prin intermediul firmelor de deratizare, dacă ne referim la cel de al doilea segment. Practic, fitofarmaciile sunt puntea noastră de legătură dintre cei care reambalează produsele și utilizatorul final – fermieri mici sau grădinari care au nevoie de produse de protecție a plantelor pentru a trata culturile din fermă sau din grădină, respectiv legume, livezi, viță de vie chiar și plantele ornamentale.Totodată, cu această ocazie ne propunem să facem cunoscute obiectivele acestei divizii dar și noutățile Syngenta la început de an 2023”, a declarat Ionuț Nae, managerul noii divizii, pentru Cotidianul Agricol.

Prin acestă divizie de microambalate, compania Syngenta vine în sprijinul fermierilor care își doresc produse foarte performante pentru cultura lor, indiferent de mărimea suprafeței.

”Multe dintre produsele noastre pot fi achiziționate și sub formă de microambalaje, adecvate pentru livezi, grădini de legume sau parcele de mici dimensiuni. Chiar și la locul de muncă aveți nevoie de medii sigure și inspiratoare care să stimuleze productivitatea, să fie durabile și să ne conecteze la natură.

Lumea noastră în schimbare cere mai mult de la aceste spații și de la profesioniștii care le gestionează. Syngenta Professional Solutions lucrează pentru a face aceste medii mai inspiratoare și pentru a le menține curate de dăunători și boli, în mod durabil. Parteneriatul nostru, sădit cu încredere și profesionalism de-a lungul anilor, crește continuu și este plin de culoare”, au precizat specialiștii companiei.