Dulceaţa momentului cu „Luna de Miere”!

Un alt proiect al studenţilor Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală a fost şi „Luna de Miere”. Din echipa apicultorilor au făcut parte Andreea Trifan, Violeta Iliescu, Mihaela Ionescu, Mihai Dima, Cătălin Tache, Marian Iacob şi Andeea Alexandru.

„Produsul pe care dorim să-l punem în evidenţă este mierea naturală produsă cu pasiune de milioanele de albine aparţinând stupine familiei Druţă. Pentru a savura Dulceaţa momentului, echipa Luna de Miere şi-a propus să aducă în lumină şi să promoveze un produs cu adevărat natural din localitatea Salcia, judeţul Galaţi. Potrivit legendei, în zona satului cândva exista un lac, în mijlocul căruia se afla o salcie iar pescarii adunaţi din parţile locului se orientau după acest arbore care le era punct de referinţă. Astăzi, însă toţi cei care vor să se bucure de viaţă şi de Dulceaţa Momentului trebuie să aleagă Luna De Miere care îmbină diversitatea gusturilor amestecate cu diverse seminţe”, a spus Andreea Trifan, coordonatorul echipei.