SU Midnight, un soi nou de orz pe 6 rânduri, care dezvoltă plante robuste!

SU Midnight este un soi nou de orz pe 6 rânduri, din portofoliul Saaten Union, care dezvoltă plante robuste, de talie medie, cu aspect sănătos și asigură un randament stabil al producțiilor. Soiul reprezintă combinația perfectă între productivitate și calitate, fiind un soi rezistent la virusul mozaicului dungat al orzului, tulpinile I şi II.

SU Midnight este caracterizat printr-o adaptabilitate crescută la diferite condiţii climatice și de cultură, fiind cultivat în toate zonele de cultură din Europa, atât în condiţii de seceta cât și cele cu regim normal de precipitaţii. În funcţie de condițiile locale de cultură şi de cele climatice, aplicarea regulatorului de creştere este recomandată doar la nevoie.

Densitatea de semănat recomandată este 240-280 b.g/mp dacă se seamănă devreme, în prima decadă a lunii septembrie; 280-360 b.g./mp, atunci când se seamănă în a doua decadă a lui septembru şi chiar în luna octombrie, asigurând în condiţii optime un număr minim de 700 spice recoltabile/mp.