DUO PRINCIPAL VECTOR – pachetul iscusit pentru combaterea buruienilor din cultura de porumb!

Buruienile pot compromite culturile agricole, dacă nu se iau măsuri corecte și la timp. Pentru cultura de porumb, specialiștii ALCEDO recomandă pachetul tehnologic DUO PRINCIPAL VECTOR, o soluție rentabilă pentru combaterea buruienilor graminee anuale și perene, dar și a buruienilor cu frunza lata din culturile de porumb. Principal este un erbicid selectiv pentru porumb, flexibil în aplicare până la 8 frunze ale porumbului.

După aplicare, buruienile sensibile se opresc din creștere, urmează decolorarea și necrozarea nervurilor după 5-10 zile, iar distrugerea completă durează până la trei săptămâni. După 4-6 ore de la aplicare, erbicidul nu mai este spălat de ploaie. Doza recomandată este de 90 g/ha. Vector este un erbicid selectiv pentru hibrizii de porumb și se aplică în stadiul de 4-6 frunze. În doză de 0.4 l/ha combate în procent mai mare de 95% buruienile aflate în primele faze de vegetație.

De asemenea, asigură combaterea totală a turiței (Galium aparine) și mușețelului (Matricaria spp.) chiar și în stadii avansate de dezvoltare și are o eficacitate foarte bună în combaterea pălămidei (Cirsium arvense). Pentru combaterea buruienilor perene și a celor aflate în stadii avansate de dezvoltare se recomandă doza de 0.6 l/ha. Pentru mai multe detalii despre oferta noastră vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră.

Informații găsiți și în aplicația ALCEDO, disponibilă în AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO