Dynamic și Kasalla, doi hibrizi noi de rapiță de toamnă din portofoliul Rapool Ring!

Dynamic și Kasalla, sunt doi hibrizi noi de rapiță de toamnă care au intrat în portofoliul Rapool Ring pentru a asigura performanțe, adaptate nevoilor actuale din agricultură.

Dynamic este primul hibrid Rapool cu rezistență la TuYV. Prezintă pachet fitosanitar complet: rezistență TuYV + Phoma + Verticillium. El are o dezvoltare viguroasă în toamnă și o bună toleranță la iernare și prezintă maturitate semitardivă cu toleranță ridicată la secetă și rezistența la scuturare pentru flexibilitate la recoltat. Hibridul asigură o productivitate foarte bună și un conținut ridicat de ulei.

Kasalla este un hibrid nou pentru creat pentru condițiile din Sud-Estul  Europei care prezintă un pachet agronomic interesant, respective, o stare fitosanitară bună și rezistență la scuturare pentru un recoltat mai flexibil. Este un hibrid cu maturitate medie, cu dezvoltare rapidă și viguroasă în toamnă și o bună rezistență la iernare, având o foarte bună toleranță la secetă și la boli (Rlm7 rezistență la Phoma).