Erbicidul Biathlon® 4D de la BASF asigură controlul eficient al buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale păioase

Erbicidul Biathlon® 4D asigură controlul eficient al buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale păioase. Principalele avantaje ale produsului sunt: flexibilitatea în aplicare, independența față de condițiile meteo, compatibilitatea excelentă cu alte produse și, bineînțeles, spectrul larg de combatere a buruienilor.

Cultivatorii de cereale se confruntă deja cu o mulțime de provocări: eficientizarea activității și a costurilor, deciziile de selecție a soiurilor și produselor potrivite, respectarea noilor norme și reglementări în ceea ce privește managementul fermei.

Erbicidul Biathlon® 4D poate îmbunătăţi eficient tehnologia de protecţie a culturilor de cereale. Cele două substanțe active, tritosulfuron și florasulam, au un mod complementar de acțiune, astfel încât produsul Biathlon® 4D combate cu eficiență deosebită principalele buruieni cu frunză lată. Tritosulfuronul aparţine familiei chimice sulfoniluree care acționează prin inhibarea enzimei acetolactatsintaza (ALS). Florasulam este o substanţă activă care aparține familiei chimice triazolopirimidine. Totodată, aceasta inhibă enzima ALS.