Expertiza Timac Agro la Farm Conect România

Târgul FarmConect România este un eveniment de anvergură pentru fermieri, producători locali de hrană și de materii prime pentru industrie, producători și distribuitori de inputuri, iar echipa Timac Agro România a fost prezentă ca de fiecare dată alături de fermieri, chiar în inima Bărăganului, o zonă importantă pentru agricultura românescă.

FarmConect 2023 a avut loc în perioada 31 august – 3 septembrie, la Slobozia, ediția din acest an atrăgând un număr de peste 13.000 de vizitatori entuziaști și 120 de expozanți și parteneri.

„Ca de fiecare dată, interacțiunea cu agricultorii români ne ajută să oferim soluții de nutriție vegetală care să sporească recoltele, misiunea Timac Agro fiind aceea de a ajuta fermierii să realizeze o agricultură durabilă și cu o profitabilitate crescută.

Ne bazăm pe inovație, expertiză, pe un portofoliu complet și în primul rând pe echipă. Avem cea mai mare forță de vânzări din agribusiness, iar modelul nostru se bazează pe consultanță de înalt profesionalism în fermă. Suntem unici pe piață prin strategia pe care o abordăm: aceea de a merge direct în fermă, de a urmări evoluția recoltei și de a oferi soluții inovative de fertilizare a solului și plantei.

După cum vedeți și prezența noastră la târg este numeroasă, la standul Timac se află ingineri agronomi care activează pe toată zona de Sud a României. Este în ADN-ul nostru să propunem soluții adecvate pentru rezultatele optime ale fermierilor.

Fermierii care ne-au vizitat la Târgul FarmConect România au aflat informații atât despre importanța fertilizării de toamnă cu îngrășămintele NPK, cât și despre beneficiile gamei de biostimulatori radiculari FERTIACTYL ce acționează direct și asupra creșterii coeficientului de utilizare al nutrienților, alături de biostimulatorul revoluționar IRYS, din gama ADN.

Vorbim despre produse ce înglobează tehnologii de top și sunt adaptate pentru culturile din România. Sunt produse patentate, unice pe piața românească, omologate Ro-Ingrasamant, ceea ce face ca încrederea fermierilor în produsele Timac să crească de la zi la zi.

Folosim toată expertiza noastră tehnică pentru a ne îmbogăți produsele cu specificități inovatoare, verificate atât în laborator, cât și în teren, având la bază standarde internaționale în ceea ce privește calitatea și securitatea, astfel încât sa putem oferi niveluri ridicate de performanță.

Apreciem interesul constant al  fermierilor de a-și pregăti minuțios strategia următorului an agricol și suntem alături de ei, oferindu-le consultanță în alegerea unor soluții performanțe pentru culturile lor. Alături de specialiștii Timac, fermierii descoperă cum pot obține recolte bogate și profitabile pe termen lung, deoarece expertiza Timac Agro duce culturile la un alt nivel.

ÎI îndemnăm pe fermieri să fie cu un pas înainte în agricultura viitorului, alegând întotdeauna soluții performanțe și cu valoare adăugată pentru agrostrategia lor de succes”, au precizat reprezentanții companiei Timac Agro România, prezenți la standul FarmConect 2023.