Fertilizanții foliari de la AXEREAL

Avem placerea să vă prezentam fertilizanții foliari concepuți special pentru culturile dumneavoastră.

  • AXE MICRO

Fertilizant foliar tip starter pentru primele faze de vegetatie.

Acționează la nivelul întregii plante, avand ca rezultat imbunatățirea procesului de fotosinteză și creșterea nivelului de absorbție a substanțelor minerale la nivelul sistemului radicular.

Amestec echilibrat de elemente nutritive special destinat culturilor de floarea soarelui, cereale, porumb, rapiță și sfeclă.

  • AXE MULTI

Cu o formulă perfect echilibrată în care proporția elementelor nutritive prezente este special creată pentru a ajuta culturile să aibă o dezvoltare armonioasă.

Previne creantele de elemente nutritive de cupru , Mangan, Magneziu, Zinc si Azot.

  • AXE TONUS

Cu un conținut de aminoacizi puri liberi, naturali, stabili si neutri sunt utilizabili direct si total de catre planta, fiind usor de absorbit prin frunzele plantei.

Avand in vedere ca acesta contine extracte naturale de alge marine, ele imbunatatesc asimilarea ingredientelor active pe suprafetele frunzelor.

  • AXE OIL

Conceput pentru a raspunde nevoilor plantelor de rapita, lucerna, fleclă si a culturilor de legume. Datorita aplicarii foliare, furnizează plantelor necesarul mineral prin sistemul foliar, astfel incat previne cele mai frecvente carențe.

Detalii despre fertilizanții foliari comercializați de compania Axereal găsiți aici:

https://www.axereal.ro/produsele-noastre/ingrasamant-foliar