Festivitatea de absolvire a seriei III-a a programului de perfecționare managerială „Antreprenor în Agricultura 4.0”

Clubul Fermierilor Români a organizat astăzi, în cadrul Complexului Herăstrau, sala Gaudeamus, festivitatea de absolvire a seriei a III-a a programului de perfecționare managerială „Antreprenor în Agricultura 4.0”.  

Programul Antreprenor în Agricultura 4.0 se adresează fermierilor cu minim 5 ani de experiență managerială în fermă sau afacere agricolă și își propune perfecționarea managerială a administratorilor fermelor românești, cu scopul creșterii competitivității acestora prin identificarea și valorificarea unor noi indicatori care să le permită transformarea propriei afaceri într-un model de business sustenabil.

În cadrul evenimentului, cuvântul de deschidere i-a aparținut lui Florian CIOLACU, Director Executiv Clubul Fermierilor Români. Au mai luat cuvântul Adrian CHESNOIU, Președinte Comisia pentru agricultură, industrie alimentară și servicii Camera Deputaților, Bogdan Radu, Director Comercial Summit Agro Romania, Ana Samuilă, Director Departament Agribusiness și Alimentație BCR.

Panelul cu tema “Agricultura de astăzi. Trecut, prezent și perspective” a adus în discuție subiecte precum „Importanța educației continue și accesul la informații corecte și concrete”, „Perspectivele de dezvoltare și diversificare al spațiului rural”, „Mediu. Sănătate. Business. Agricultură”.

Momentul culminant al evenimentului a fost premierea absolvenților și oferirea feedback-ului asupra experienței din cadrul programului Antreprenor în Agricultura 4.0, care a avut loc în prezența Presedintelui Clubului Fermierilor Români, Vonica Maniu.

A urmat o nouă sesiune de discuții, cu opiniile trainerilor asupra experientei din cadrul programului, care a fost moderată de Bogdan Chiripuci, Manager Program.

Reprezentanții Cotidianul Agricoli și Business Press Agricol, prezenți la eveniment vor consemna detalii importante de la festivitatea de absolvire a seriei a III-a a programului de perfecționare managerială „Antreprenor în Agricultura 4.0″.