Fii campion cu FMC România!

Astăzi, 23 ianuarie 2020, la Hotelul Internațional din Sinaia se desfășoară un eveniment de excepție marca FMC, sub deviza “Fii campion cu FMC România!”, în cadrul căruia specialiștii companiei prezintă cele mai noi tehnologii și programe de protecția plantelor.

Deschiderea i-a revenit domnului Vasile Iosif, Director General al FMC Agro România, care a transmis un mesaj profund patriotic cu ocazia Micii Uniri din 24 ianuarie. În acest sens, grupul folcloric Plai Câmpinean a prezentat un moment artistic patriotic impresionant, care a demonstrat încă o dată valoarea poporului român. Ulterior, au fost trecute în revistă temele de prezentare din desfășurarea evenimentului.

Primul speaker a fost Piotr Gill, Business Director Central Europe, CIS & Balkans FMC, care a prezentat evoluția companieila nivel global, dar și cele 6 valori definitorii ale acesteia. De asemenea, domnia sa a vorbit și despre focusul companiei în viitoarea perioadă, aceasta axându-se pe rezultatele de cercetare și investițiile în acest sector.

Specialistul a menționat că FMC va veni în piață cu foarte multe produse. De altfel, în cadrul evenimentului a fost prezentat și portofoliul comercial, noutatea principală constând în gama destinată sănătății plantelor, din care fac parte fertilizanții foliari.

Vasile Iosif, Directorul General al companiei, a discutat despre agricultură și noile provocări la nivelul Uniunii Europene. În prezentarea sa, a vorbit și despre produsele pentru sănătatea plantelor, despre combaterea biologică, dar a atins și câteva aspecte privind gestiunea integrată a bolilor și dăunătorilor. Specialistul companiei a atras atenția asupra faptului că produsele biologice pot deveni un pericol dacă nu sunt gestionate cum trebuie, pentru că aici este vorba despre virusuri și bacterii.

FMC are o abordare pe 3 direcții: Produse Biologice, Nutriția Plantelor și Tratamentul Seminței. Specialiștii companiei urmăresc integrarea produselor din aceste categorii, în vederea îmbunătățirii performanțelor plantelor. Printre soluțiile propuse se regăsesc managementul culturilor cu PPP și gestionarea organismelor de dăunare și creșterea producției.

Evenimentul este în plină desfășurare. Vom reveni cu amănunte.