Floarea soarelui și semințele sale au proprietăți vindecătoare uimitoare care pot îmbunătăți sănătatea, întineri și curăța corpul !

Ionuţ Bălan director zonal de vînzări Saaten Union ne spune care sunt proprietăți benefice ale uleiului de floarea-soarelui:

„Uleiul din floarea-soarelui, ale cărui proprietăți benefice au fost studiate de oamenii de știință, conține o mulțime de elemente utile. În primul rând, este vorba de vitamina F și acizii grași nesaturați, care nu pot fi sintetizați în organism. Aceste substanțe importante activează activitatea celulelor creierului și purifică organismul de colesterol.

Consumul de ulei din floarea-soarelui în alimente stimulează procesul de reînnoire a sângelui. Vitaminele din produs – A, D, E, contribuie la acest proces, curăță perfect stomacul și intestinele, activează diviziunea celulară și întineresc.

Acizii grași omega asigură prevenirea și tratamentul bolilor tractului digestiv, îmbunătățesc funcția ficatului și a pancreasului și sunt folosiți ca apă de gură pentru stomatită. Conținutul ridicat de vitamine din grupa F, cu utilizarea unei singure lingurițe de desert pe zi, vă permite să normalizați metabolismul și să consolidați sistemul imunitar.

Așadar, uleiul din floarea soarelui este un depozit de vitamine, minerale și acizi grași necesari corpului uman”, a explicat specialistul Saaten Union.