Folosiți fertilizanţii foliari din gama FoliQ: culturi viguroase și producții valoroase!

Pentru acei fermieri care dețin culturi agricole și horticole, Agrii România are în portofoliu o gamă largă de fertilizanţi foliari – gama FoliQ. Fie că ne referim la cereale păioase, rapiță, porumb, legume, pomi fructiferi, viță de vie, toți fertilizanţii din gama FoliQ ajută la creșterea și dezvoltarea optimă a culturilor. Fertilizanţii din gama FoliQ previn și tratează carențele vizibile sau latente de macro și microelemente.

De asemenea, asigură în mare măsură nevoile de nutriție ale unor culturi intensive, asigurându-le o dezvoltare corespunzătoare pe toată durata periodei de vegetație, favorizând obținerea unor producții mari și stabile.

Aveți întrebări despre fertilizanţii din gama FoliQ? Vă vor raspunde la ele specialiștii Agrii. Întrebați pentru fiecare cultură, ce produs din gama Foliq puteți utiliza, dar și în ce doză: https://agrii.ro/contact/

GARANTAT VEȚI AVEA CU FOLIQ PRODUCȚII RIDICATE! Citiți mai multe despre fertilizantii din gama FoliQ, dând click https://agrii.ro/categorie-produs/fertilizanti-foliari/.