Forumul Național de Viticultură Syngenta 2023 – o adevărată lecție deschisă pentru fermeri!

Astăzi, la Hotel Qosmo din Brașov, în prezența a peste 200 de participanți, s-a desfășurat Forumul Național de Viticultură Syngenta 2023. În cadrul evenimentului, echipa de specialiști Syngenta a prezentat cele mai noi tehnologii pentru cultura viței de vie!

Forumul de viticultură a avut scopul de a oferi soluții pentru cele mai diverse probleme și provocari din cultura de viță de vie. Îmbinând informațiile ce țin de biologia agenților de dăunare la cultura de viță de vie și soluțiile utile și eficiente în prevenirea și combaterea acestora, forumul a fost o adevărată lecție deschisă pentru fermeri.

Interesul pentru acest eveniment crește de la an la an, fermierii fiind dornici să afle noutățile Syngenta în ceea ce privește măsurile de protecție şi de stopare a pagubelor cantitative şi calitative, în plantațiile viticole.

A fost un alt fel de eveniment, un concept inedit, care a demonstrat încă o dată sinergia Syngenta! Istorie, performanță, tradiție, povești născute din pasiune și un business de succes, acestea au fost elementele definitorii ale Forumului de Viticultură Syngenta!

La finalul evenimentului, invitații au participat la o degustare de vinuri.