Gândește de azi, ce vei mânca mâine!

Agenția Națională a Zonei Montane, prin decizia nr. 498/27.01.2021, a acordat dreptul de utilizare a mențiunii de calitate facultative ”produs montan” domnului Roman Mezdrea, respectiv Făbricuței de brânzeturi, din Poiana Stampei, județul Suceava, pentru produsele lactate obținute sub brandul La Izvorul Dornei (cășut afumat, cășut neafumat, smântână de casă, brânză frământată, telemea, urdă, ruladă cu șuncă, chișleac, lapte acru și lapte crud).

Produsele lactate montane sunt mai sănătoase și net superioare calitativ, fapt datorat zonei în care hrana animalelor de pe pășuni și fânețe prezintă o gamă variată de plante nutritive valoroase, între care se regăsesc și plantele medicinale.

Făbricuța de brânzeturi din Poiana Stampei se impune prin seriozitate, profesionalism și mai ales prin respectul pe care îl manifestă față de consumatori. Acest respect constă în punerea pe piață a unor produse naturale, de calitate superioară, ce își păstrează toate valorile nutritive, dar și gustul autentic de demult ”de acasă”.

Făbricuța militează pentru conștientizarea consumatorului cu privire la citirea și înțelegerea etichetelor, pentru a putea face alegerea corectă – produse de calitate și sănătoase.

Toate aceste produse pot fi comandate telefonic la 0758 853 496, online, https://www.facebook.com/laizvoruldornei sau cumparate direct din magazinul integrat în cadrul Făbricuței de brânzeturi din Poiana Stampei, Str. Principală Nr. 59.