Hibrizii de floarea-soarelui din portofoliul BASF combină agronomia de top și tehnologia tolerantă la erbicide!

Hibrizii de floarea-soarelui din portofoliul BASF combină agronomia de top și tehnologia tolerantă la erbicide pentru a oferi un potențial de randament ridicat. Expresia performanței în cultura de floarea-soarelui vine anul acesta sub forma unei noi mărci de hibrizi BASF InSun®. Noua gamă aduce două varietăți cu un potențial excelent: InSun® 222 Clearfield® Plus și InSun® 200 High Oleic Clearfield® Plus.

Hibrizi de floarea-soarelui Clearfield® oferă aceeași agronomie excelentă a soiurilor convenționale de semințe oleaginoase, cu beneficiile suplimentare și toleranța la erbicidele Clearfield®.

InSun® 222 Clearfield® Plus este destinat cultivatorilor de floarea-soarelui în sistem intensiv, care au nevoie de performanțe stabile și producții ridicate indiferent de situația de cultivare.

Este un hibrid viguros, cu creștere rapidă primăvara, cu potențialul de a asigura o producție ridicată de ulei. În același timp, oferă o toleranță ridicată la cădere. Acest hibrid de floarea-soarelui are o talie mediu înaltă și bună vigoare timpurie.

Hibridul de floarea-soarelui InSun® 222 Clearfield® Plus vine cu beneficiul unei serii excelente de toleranțe genetice ridicate, atât la Orobanche, rasele A → G, cât și la bolile specifice precum: Macrophomina, Phomopsis, Verticilium. De asemenea, oferă o bună toleranță genetică la Sclerotinia, Alternaria și Puccinia.

InSun® 200 High Oleic Clearfield® Plus este un hibrid high oleic, cu conținut foarte ridicat de ulei, o bună vigoare timpurie și o toleranță foarte bună la Macrophomina și Phomopsis. Înălțimea plantelor este mediu înaltă, cu o bună toleranță la cădere.