Hibrizii de porumb Lidea, soluția potrivită pentru ferma dumneavoastră!

Hibrizii de porumb cu genetică Tropical Dent din portofoliul Lidea sunt soluția potrivită pentru fermele din România.

ES INVENTIVE este un hibrid  cu genetică Tropical Dent din grupa de maturitate FAO 300, ce asigură un potențial de producție excelent, stabilitate, și uscare rapidă a boabelor. Se pretează atât pentru cultura succesivă, cât și pentru semănat întârziat. Hibridul prezintă o toleranță foarte bună la secetă și frângere dar și o rezistență excelentă la boli: Fusarium, Helminthosporium și la Ustilago.

ES FARADAY este un hibrid simplu de porumb din grupa FAO 350, genetică Tropical® Dent, cu o vigoare timpurie foarte bună şi sistem radicular foarte bine dezvoltat (concept Roots Power®), care asigură producţii stabile indiferent de condiţiile climatice. Este un hibrid care valorifică foarte bine atât solele cu potenţial ridicat, dar şi pe cele cu potenţial mai scăzut.

ES HORNET, aparţinând grupei de maturitate FAO 420, este un hibrid cu genetică Tropical® Dent. El prezintă toleranţă foarte bună la boli, dar şi o excelentă adaptabilitate la condiţiile de secetă. Hibridul are un potenţial genetic de producţie ridicat, caracterizat prin uscarea rapidă a boabelor, stabilitate şi randament.

Accesați https://lidea-seeds.ro/crops/porumb pentru a vizualiza harta rezultatelor de producție obținute de hibrizii Lidea în zona dumneavoastră!

Contactați reprezentanții Lidea pentru oferta comerciala! #lidea#freshideaforagriculture