Hibrizii de tomate Syngenta sunt pe placul tuturor legumicultorilor și consumatorilor!

Kingset este întotdeauna cea mai bună alegere pentru fermierii care își doresc o tomată timpurie, tolerantă la stres și la boli și cu un gust foarte apreciat de consumatori. Unul dintre cele mai apreciate avantaje ale hibridului a fost timpurietate, având o perioadă de așteptare de la plantare și până la recoltare de 50 de zile. Un lucru aparte al acestui soi este procesul de coacere a fructului, de la interior către exterior, oferind o culoare de un roșu intens.

Tomata Kingset este foarte apreciată de consumatori datorită gustului foarte bun, dar și a formei, fiind costată, ușor aplatizată, având o greutate medie de 200 – 200 g. Urmăreșteți video-ul și descoperă toate calitățile tomatei Kingset: bit.ly/Syngenta-tomateKingset.

Manekro, o tomată roz, cu creștere nedeterminată, cu rezultate foarte bune, chiar și condițiile capricioase din această primăvară. Pe lângă culoarea aparte, Manekro produce fructe uniforme, cu formă costată, asemănătoare roșiilor de grădină și cu un gust deosebit. Planta este viguroasă, are o legare foarte bună, cu fructe ce ating greutatea medie de 250 – 300 g și cu toleranță la virusul răsucirii și îngălbenirii frunzelor, transmis de musculița albă. Urmărește video-ul și descoperă toate calitățile tomatei roz Manekro, cu creștere nedetermina bit.ly/Syngenta-tomate-Manekro.