Hibrizii Syngenta de legume, pe gustul consumatorilor!

Pentru cei care vor să cultive ardei gras, fie în câmp deschis, fie în spații protejate, specialiștii Syngenta recomandă hibridul de ardei gras Barbie F1, ce tolerează foarte bine variațiile de temperatură.

Barbie F1 se caracterizează prin legare continuă și prezintă rezistență la condiții de stres, ceea ce asigură o producție constantă pe toată perioada vegetației. Fructele sale au culoarea galben deschis, cu coacere în roșu la maturitatea fiziologică, iar plantele prezintă un foliaj bogat.

Şi pentru roșiilor de toamnă, reprezentanţii Syngenta  propun  hibrizii de tomate cu creștere nedeterminată, cu toleranță la virusul petelor de bronz (TSWV).

Ciciu F1 are fructele uniforme, cu fermitate medie și de culoarea roșu intens. Se remarcă prin legare constantă și un gust foarte bun.

Dinakor F1 prezintă o uniformitate foarte bună a fructelor, ce au culoarea roșu închis. Datorită capacității sale de post maturare, are o coacere foarte bună chiar și în condiții de luminozitate scăzută (toamna târziu).