Importanța erbicidării cerealelor păioase încă din toamnă!


JOYSTICK, erbicid complex ce combate un număr mare de buruieni. În ultimii anii, iernile au fost din ce în ce mai blânde, fapt ce a permis dezvoltarea buruienilor încă din toamnă, făcând din ce în ce mai dificilă combaterea buruienilor în primăvară.

De aceea, este foarte importat să scăpam de concurentă buruienilor problemă, precum: iarba vântului, toate speciile de veronica, turiță, macul, samulastra de rapiță, rocoină (care încep să răsară în toamnă și continuă răsărirea sau dezvoltarea în ferestrele iernii și primăvara devreme), prin aplicarea, încă din toamna, a unor erbicide cu o activitate prelungită la sol.

În acest sens, Agrii recomandă aplicarea erbicidului JOYSTICK. Erbicidul JOYSTICK este un erbicid complex, cu trei substanțe active, plus un safener (cloquintocet mexil 100g/kg + diflufenican 400 g/kg + florasulam 20 g/kg + iodosulfuron metil Na 50 g/kg). Se aplică în toamnă la grâu, orz, ovăz și secară, de la stadiul de 2 frunze până la sfârșitul înfrățirii.

Rețineți! Erbicidarea din toamnă oferă un spor de producție de 10% comparativ cu erbicidarea de primăvară. Erbicidarea de toamnă menține cultura curată de buruieni până la recoltare!