În cea mai încinsă campanie din an, Agxecutive vine cu cea mai fierbinte oportunitate de carieră

Compania recruteaza exclusiv 3 poziții de Director Zonal pentru județele Timiș, Dolj, Bacău – Neamț, pentru partenerul sau strategic Rod Bun, unul din cei mai importanți jucători la nivel național, cu o istorie de peste 20 ani în agribusiness-ul românesc, aflat în topul celor mai mari distribuitori de inputuri agricole din România.

Principalele caracteristici ale poziției:

  • Implementează în județul alocat modelul comercial integrat al angajatorului: distribuție inputuri și colectare cereale.
  • Dezvoltă și menține relația comercială cu agricultorii cheie din zonă și îi fidelizează, oferindu-le consultanță tehnică în câmp.

DESPRE CANDIDAT

Candidatul potrivit este:

  • Un bun vânzător cu o carieră stabilă și o experiență de minim 3 ani confirmată în distribuția de inputuri.
  • Un excelent tehnolog care cunoaște în detaliu tehnologiile agricole și categoriile de inputuri.
  • Un om capabil să transforme eficient cunoștințele tehnice în business prin capacități de tranzacționare consultativă calitativă.
  • O persoana disponibila la calatorii pe parcursul anului in zona alocata, care detine permis auto categoria B.

Se oferă un pachet salarial atractiv, cu o componentă variabilă pe măsura performanțelor și posibilitatea de a evolua spre un centru de profit autonom cu echipa locală proprie.

Aplică acum confidențial la claudiu.novac@agxecutive.com, suna la 0743.488.022 sau diseminează oportunitatea celor interesați!

APLICA AICI: https://agxecutive.com/jobs/3-pozitii-de-director-zonal-pentru-judetele-timis-dolj-bacau-neamt/