Ipso Agricultură: mai aproape de fermieri – număr unic de contact!

Pentru a fi si mai aproape de clienti, IPSO Agricultura lanseaza sub conceptul Service 360, un numar unic de telefon la nivel national: 0373.800.222, apelabil din toate retelele de telefonie fixa si mobila. 

Proximitatea fata de parteneri este un atu pe care IPSO Agricultura, in calitate de lider pe piata romaneasca a serviciilor si utilajelor agricole, pune mare pret. Oferirea de solutii adaptate, in mod rapid si eficient, este cheia unui parteneriat de succes. IPSO inglobeaza aceasta idee sub conceptul Service 360, numarul unic de contact fiind unul dintre pilonii care il sustin.

Ce ofera numarul unic de contact?

  • Informatii despre piese de schimb
  • Programari pentru interventii service si mentenanta
  • Informatii despre Agricultura de Precizie si servicii Farmsight
  • Informatii cu privire la toate serviciile si produsele IPSO

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul agriculturii, IPSO pune in serviciul clientilor sai toate resursele necesare: peste 500 de angajați în cele 22 puncte de lucru din toată tara, probabil cel mai mare stoc de piese de schimb din domeniul agricol din Romania, 130 de echipe mobile de service, peste 150 tehnicieni service certificati si multe altele.

De-a lungul timpului, IPSO Agricultura si-a imbunatatit permanent serviciile, adoptand sisteme performante si folosind tehnologia dezvoltata de parteneri pentru a oferi solutii in timp real pentru problemele fermierilor. Acest lucru contribuie la cresterea performantei, la reducerea costurilor si la evitarea aparitiei defectelor. Mai mult, proactivitatea serviciilor de mentenanta si a campaniilor dedicate reprezinta un real beneficiu pentru parteneri.

Pe langa numarul unic de telefon 0373.800.222, echipa Ipso Agricultura este disponibila si pe www.ipso.ro, unde se regasesc informatii despre utilaje, servicii oferite cat si ultimele noutati si campanii disponibile.