IRYS – Eficiență și randament în orice condiții

În ultimii ani, culturile de primavara întâlnesc condiții climatice din ce în ce mai grele în primele faze de vegetație.

În acest context Timac Agro Romania, sprijină productivitatea culturilor cu un biostimulator de ultimă generație din gama ADN. Produsul IRYS, este creat printr-un proces industrial unic și patentat care constă în încapsularea a principii active cu rol în stimularea proceselor fiziologice din plantelor, într-o “moleculă cărăuș”. Se obține astfel o SUPERMOLECULĂ care conservă și protejează integritatea substanțelor active până în momentul în care planta le poate utiliza.

Acest proces industrial unic, garantează eficiența produsului, chiar și în condiții mai puțin favorabile, deoarece “Supermolecula” permite conservarea și integritatea substanțelor active încapsulate până în momentul în care intră în contact direct cu planta.  Eliberarea ingredientelor active se face doar în momentul în care molecula cărăuș intră în contact direct cu ceara de pe cuticula frunzelor. În timp ce ceara se solubilizeaza, aceasta degradeaza molecula și eliberează substanțele active în interiorul frunzelor. Odată ajunsă pe sol, molecula cărăuș protejază componentele active până în momentul în care este translocată la nivel radicular și intră în contact cu exudații radiculari. Aceștia au capacitatea de a degrada molecula și de a elibera compușii activi pentru a fi absorbiți la nivel radicular.

  • Irys stimulează fotosinteza și producția de energie
  • Irys stimulează apărarea plantelor împotriva stresurilor
  • Irys stimulează dezvoltarea radiculară, capacitatea de absorbție și transformare a nutrienților

Fii cu un pas înainte cu Timac Agro! Cultivă viitorul! Soluții performante adaptate fiecărei culturi. Contactati cu incredere specialistii Timac Agro Romania.  Dispunem de toate instrumentele necesare pentru a va sprijini in teren si a va oferi solutiile cele mai potrivite in vederea cresterii profitabilitatii fermei dumneavoastra!

ro.timacagro.com