Jantzen Development și JD Agro Cocora au încheiat un parteneriat de fuzionare!

Cele douǎ companii, Jantzen Development și JD Agro Cocora au încheiat un parteneriat de fuzionare din dorința de a consolida poziția ȋn piațǎ a companiei JD Agro Cocora cât și din necesitatea de a gestiona procesele complexe de achiziționare și arendare a terenurilor agricole la nivel intern, putând beneficia astfel ȋn mod direct de expertiza echipei Jantzen Development.

“Atunci când douǎ companii partenere ȋmpǎrtașesc aceleași valori și misiuni, procesul de fuziune se deruleazǎ natural, o contopire ȋntr-o singurǎ companie, mai puternicǎ – JD Agro Cocora, cu obiective ambițioase și o susținere mai amplǎ a dezvoltǎrii comunitǎților locale.” a declarat dl. Hans Poulsen, CEO  JD Agro Cocora.

Consolidarea tuturor segmentelor de business se va face sub brandul JD Agro Cocora ceea ce va ȋnsemna:

  • peste 60 de angajați
  • + 70 mil Ron cifrǎ de afaceri
  • 3 puncte de lucru : ferma JD Agro Cocora din județul Ialomița, comuna Cocora, ferma JD Agro Amzacea din județul Constanța, comuna Amzacea și sediul central JD Agro Cocora din județul Ilfov, Voluntari
  • 15.000 hectare ȋn exploatare ȋn județele Ialomița, Constanța și Buzǎu
  • creșterea producțiilor de : grâu, porumb, soia, rapițǎ, floarea soarelui și sorg

Jantzen Development – companie specializatǎ ȋn dezvoltarea proiectelor de terenuri agricole, prezentǎ ȋn România din 2006. De-a lungul anilor, compania a investit ȋn peste 18,000 ha de teren agricol, implementând cu succes proiecte de expansiune ȋn zonele Ialomița, Constanța și Cǎlǎrași.

JD Agro Cocora este una dintre companiile agricole de top din România și are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. JD Agro Cocora aparține grupului Romania Farm Invest A/S. Prioritatea companiei este promovarea agriculturii sustenabile care sǎ asigure hranǎ sǎnǎtoasǎ pentru populație, soluri nealterate și sǎ protejeze mediul înconjurator. 

logo AGRO COCORA_b

Swan Office & Technology Park

Cladirea Henley, etaj 3

Soseaua Bucuresti-Nord nr 15-23

RO-077190 Voluntari, Ilfov, Romania

Facebook: @AgroCocora

LinkedIn: JD Agro Cocora

www.agrococora.ro