VECTOR – erbicid cu spectru mare de combatere a buruienilor cu frunză lată din culturile de cereale păioase și porumb!

Cauți un erbicid care se poate aplica și la temperaturi reduse și care are efect rapid?

Fermierii iscusiți aleg VECTOR, un erbicid sistemic cu aplicare în postemergenţă. Produsul se aplică primăvara, la temperaturi de peste 5ºC, spre deosebire de produsele standard, care devin active numai de la temperaturi de peste 8-10ºC. De asemenea, penetrează foarte rapid suprafața foliară a buruienilor, migrând spre punctele de creștere ale acestora și oprește creșterea lor în 24 de ore.

Când și la ce culturi poate fi aplicat?

VECTOR este destinat combaterii buruienilor cu frunză lată din culturile de cereale păioase și porumb.

La cerealele păioase, VECTOR poate fi aplicat de la începutul înfrățirii până la formarea a 2 internodii, atât la cele de toamnă, cât și la cele de primăvară. Doza omologată este de 0,4 – 0,6 l/ha.

La porumb, se aplică în stadiul de 4-6 frunze, fiind un erbicid selectiv pentru hibrizii de porumb. În doză de 0,4 l/ha combate peste 95% din buruienile aflate în primele faze de vegetație. Pentru combaterea buruienilor perene și a celor aflate în stadii avansate de dezvoltare se recomandă doza de 0,6 l/ha.

Atenție! Produsul nu se aplică la cultura de porumb dacă s-au făcut tratamente cu insecticide organofosforice.

De ce să alegeți VECTOR?

Asigură combaterea totală a turiței (Galium aparine) și mușețelului (Matricaria spp.), chiar și în stadii avansate de dezvoltare. Are o eficacitate foarte bună în combaterea pălămidei (Cirsium arvense), plus alte peste 100 de specii de buruieni cu frunza lată, frecvente în culturile cerealiere, inclusiv samulastră de floarea soarelui.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreagă ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO