JOYSTICK – erbicid pentru combaterea tuturor buruienilor din culturile de cereale păioase

JOYSTICK este un erbicid pentru combaterea tuturor buruienilor din culturile de cereale păioase, cu 3 substanțe active, plus agent de protecție (safener).

De ce vă recomandăm erbicidarea culturilor de cereale păioase încă din toamnă? Prin aplicarea în toamnă a unui erbicid se reduce competiția buruienilor cu plantele de cultură pentru hrană și apă, încă din primele stadii de vegetație, asigurând un start mai bun al culturii și o trecere mai bună peste iarnă.

Dar avem un erbicid care să combată atât buruienile monocotiledonate, cât și pe cele dicotiledonate? Pentru combaterea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate din culturile de grâu, orz, secară și ovăz, vă recomandăm JOYSTICK, un erbicid cu aplicare în postemergenţă, în toamnă. JOYSTICK combate inclusiv buruieni problemă precum Veronica spp., Apera spica venti, Avena fatua, etc.

Erbicidul cu acțiune sistemică este preluat prin frunze și rădăcini și translocat rapid în punctele de creștere, blochează dezvoltarea meristemelor și inhibă activitatea enzimatică a buruienilor, rezultatul final fiind distrugerea buruienilor.

JOYSTICK poate fi aplicat de la stadiul de 3 frunze până la sfârșitul înfrățirii, având o selectivitate foarte bună fața de plantele de cultură. Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https: https://aplicatia.alcedo.ro/