KUHN HAYBOB 300 – Performanță versatilă în lucrările cu fânul!

Universal și eficient: Combinând funcțiile de răvășit și greblat, HAYBOB 300 de la KUHN sunt utilaje universale, perfect adaptate pentru fermele mici și mijlocii.

Performanță remarcabilă: Ideale pentru diverse culturi, HAYBOB oferă un răvășit eficient pentru distribuția uniformă a culturilor umede, accelerând procesul de uscare.

De la răvășit la Greblat în câteva minute: Ușor de convertit între răvășit și greblat, aceste utilaje oferă manipulare delicată a culturilor și producerea uniforma a brazdelor.

Economic și practic: Alternativă practică și economică pentru producătorii care doresc să economisească costurile multiplelor utilaje specializate sau să își facă primii pași în mecanizarea practicilor agricole.

  • Reglaje rapide: Înălțimea degetelor și unghiul de înclinare ale rotorului sunt optimizate rapid pentru răvășit și greblat, asigurând o preluare optimă a recoltei și o distribuție curată.
  • Divizor central de brazda: Un divizor central asigură o distribuție uniformă între rotoare în timpul răvășitului, contribuind la o uscare rapidă și uniformă.

Comutare ușoară de la răvășit la greblat: Repozitionează degetele, ajustează deflectorii și roțile – în câteva minute, HAYBOB 300 este pregătit pentru răvășit sau greblat.

Descoperă versatilitatea și eficiența fanetelor cu KUHN HAYBOB 300!

#KUHN#Agricultura#FaneteUniversale#Răvășit#Greblat#EficientaAgricola

Ar putea fi o imagine cu combină