Limagrain România – un gest simplu, o responsabilitate civică!

Un val de solidaritate s-a iniţiat pentru medicii și asistentele care sunt în prima linie în lupta cu coronavirusul. Compania Limagrain România se alătură firmelor și oamenilor care sprijină spitalele în lupta cu pandemia de coronavirus.

„În contextul zilelor în care trăim, dar și a faptului că am văzut apelul medicilor de a primi orice fel de suport din partea oamenilor simpli sau a companiilor, Limagrain România, a decis să ofere sprijin pentru trei spitale din țara noastră. În stocul departamentului de marketing există o cantitate semnificativă de echipamente de protecție destinate în mod obișnuit activităților din agribusiness, dar care se pot utiliza și în domeniul medical și pe care am decis să le donăm celor trei spitale. Este un gest simplu, o responsabilitate civică pe care vrem să o încurajam și rugăm colegii din departamentele de marketing ale companiilor de agribusiness (și nu numai) să se alăture acțiunii noastre și să ofere la rândul lor suport cadrelor medicale din România. Ei sunt în prima linie în lupta împotriva răspândirii acestui virus și trebuie să îi ajutăm să se protejeze.
Îi îndemnăm pe toți cei care pot ajuta în lupta împotriva pandemiei să o facă. Lumea medicală din România are nevoie urgentă de sprijinul fiecăruia dintre noi”, se arată în comunicatul Limagrain România.