Marcoser oferă soluţiile Action Pin din extracte de plante şi pin

Action Pin, filială a grupului francez DRT, unul din liderii mondiali în extracte din plante şi derivate din pin oferă soluţii ecologice .

Compania Marcoser şi-a completat portofoliul cu două produse noi, biologice, devenind totodată unic importator în Romania al produselor Action Pin. Astfel, adjuvantul Heliosol şi fungicidul Heliosulf sunt dedicate pentru agricultura în sistem ecologic.

Heliosol este un adjuvant organic care a înlocuit produsul Retenol şi care prin utilizare, îmbunătăţeşte eficienţa fertilizărilor foliare şi a tratamentelor aplicate culturilor pentru combaterea dăunătorilor. Este un produs uşor degradabil şi îndeplineşte standardele pentru utilizarea în sistem de producţie organică, fiind certificate pentru agricultura biologică.

Heliosulf este un fungicid organic pe bază de sulf, care acţionează prin contact şi încetineşte dezvoltarea fungilor. Produsul este un fungicid biologic sub formă lichidă, certificate pentru agricultura biologică, care acţionează cu maximă eficienţă împotriva făinării la un număr mare de culturi hoticole.