MIRADOR XTRA – fungicid iscusit cu acţiune preventivă şi curativă!

MIRADOR XTRA este un fungicid complex cu doua substante active din clase chimice diferite, azoxistrobin (strobilurine) si ciproconazol (triazoli), cu efect sinergic impotriva unui spectru larg de agenti patogeni.

Cum actioneaza MIRADOR XTRA? Ciproconazolul patrunde rapid in planta si actioneaza asupra agentilor patogeni prin blocarea sintezei ergosterolilor. Azoxistrobinul combate agentii patogeni prin blocarea transportului electronilor in mitocondrie si influenteaza pozitiv starea fiziologica a plantei prin efectul de inverzire care mentine planta verde o perioada mai lunga de timp. La cerealele paioase, prin mentinerea frunzei stindard verde inca o saptamana, sporul de productie este evident.

La ce culturi este omologat si ce combate? MIRADOR XTRA combate complexul de boli foliare ale graului si orzului, dar si boli ale spicului de grau. In ceea ce priveste cultura de rapita, MIRADOR XTRA combate putregaiul uscat, putregaiul alb, putregaiul cenusiu, patarea neagra a frunzelor si fainarea. La floarea soarelui, spectrul de combatere cuprinde putregaiul alb, putregaiul cenusiu, frangerea tulpinilor si alternarioza.

Doza omologata este de 0,5 l/ha la grau si 0,75 l/ha la orz, rapita si floarea soarelui.Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO