Naturevo anunță fermierii câștigători ai campaniei de fidelizare cu premii de excepție!

Naturevo, partenerul fermierilor care își propun să practice o agricultură inteligentă și profitabilă, a anunțat astăzi câștigătorii așteptați aicelei mai recente campanii de fidelizare, “Fermierii Câștigă cu Naturevo”. Desfășurată pe parcursul perioadei 15 februarie – 31 octombrie 2023, campania a adunat un număr impresionant de 1098 de înscrieri, dintre care 894 au fost considerate eligibile, având plata efectuată până la data limită, 30 octombrie 2023.

Cei 23 de câștigători norocoși vor fi recompensați cu premii foarte atractive, cum ar fi o excursie în valoare de 5000 euro, o stație meteo cu senzori de ultimă generație, o prețioasă mașină de tratat semințe, până la ceasuri marca Garmintelevizoare smart și alte premii interesante. De asemenea, printre premiile de top s-au numărat și monoede din aur și exclusivul sistem audio Harman Kardon, confirmând astfel devotamentul continuu al companiei Naturevo pentru satisfacția partenerilor săi.

„Dorim să transmitem sincere felicitări tuturor câștigătorilor și să le mulțumim fermierilor care s-au alăturat campaniei noastre de fidelizare și au ales produsele de calitate din portofoliul companiei NATUREVO. Această reușită nu ar fi fost posibilă fără încrederea partenerilor în produsele pe care noi le comercializăm. În continuare, ne angajăm să sprijinim fermierii în eforturile lor de a contracara schimbările climatice care afectează sectorul nostru și, în același timp, să obțină și profit”, a subliniat Mihaela RADU, Director de Marketing Naturevo.

Pentru mai multe informații despre campaniile viitoare și produsele Naturevo, vă rugăm să vizitați website-ul nostru: www.naturevo.ro.

Despre Naturevo:

Naturevo este o companie de încredere, cu capital 100% românesc, prezentă pe piața din România din 1999, care oferă soluții inovatoare și durabile pentru nevoile fermierilor, contribuind la creșterea performanței și rentabilității în agricultură, în condițiile menținerii și îmbunătățirii ecosistemelor.